La Cooperativa Mujeres Pa’lante et dóna la benvinguda a un nou projecte: Cafè Carmela.
Es tracta d’un pla d’emprenedoria social i col·lectiva que neix de la unió i col·laboració entre la Cooperativa Mujeres Pa’lante i la Cooperativa Keras Buti.

Com a part d’un projecte de reactivació de centres cívics oberts al barri de L’Hospitalet de Llobregat, Cafè Carmela tindrà la seva seu al Casal de Gent Gran de Bellvitge, situat a l’Av. d’Amèrica i començarà a funcionar a partir del 5 d’octubre. Es podran realitzar reserves per a menjar allí mateix o bé fer comandes per a emportar.

Un dels objectius principals d’aquest nou projecte és la generació d’ocupació per a les persones que acompanyen la nostra entitat així com també a la cooperativa Keras Buti. Igualment volem promocionar la formació en àrees d’hostaleria i restauració per tal de trencar amb dinàmiques tradicionals d’aquest sector.

Cafè Carmela serà un punt de trobada gastronòmica, cultural i política, on compartir cures i experiències. Per impulsar una cuina senzilla, de proximitat i de consum conscient, elaborarem plats casolans i de temporada per als que ens proveirem a productors agroecològics del parc agrari del Baix Llobregat.