Aquest any des de la Cooperativa Mujeres Pa’lante organitzem tres cicles de cursos d’Acollida gratuïts, per acompanyar a totes aquelles persones que ho necessitin en els seus diferents processos d’estrangeria.

Aquests cursos són el mòdul A, que es compon de 90 hores de formació de la llengua catalana (Nivell A1 i A2), el mòdul B sobre drets laborals, i el mòdul C sobre coneixement de la societat i la cultura catalana, tots dos de 15 hores de formació cada un.

Els cursos seran 100% online i gratuïts, i per a aquelles persones que ho necessitin oferim un servei de formació en alfabetització digital d’una setmana prèvia a el curs per poder accedir a la plataforma de manera més fàcil.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer enviant un correu electrònic a cooperativamujerespalante@gmail.com o bé trucant a l’931 06 72 22/653 36 79 83.

Apunta’t!