La crisi de l’Covid 19 va deixar en evidència la profunda crisi que travessa l’actual model d’envelliment, residències per a la gent gran i l’atenció de dependència. No obstant això, som moltes les entitats socials que treballem a Barcelona dia a dia per acompanyar i brindar el millor servei d’atenció i cura a persones grans i dependents, així com també a les seves famílies ia les cuidadores que realitzen el seu treball amb tanta obstinació i dedicació . Som cooperatives que busquem crear un model alternatiu de treball, on hi hagi un tracte proper i acurat entre les usuàries i les treballadores.

La campanya “Prescrivim cura digna” busca justament que es reconegui el valor social de totes les entitats que treballem en aquest àmbit per una economia social i solidària, l’objectiu és donar suport a un model alternatiu que proporciona benestar i qualitat de vida a les i els usuaris , a les seves famílies ia les treballadores.

Per això, et convidem a a adherir-te a la campanya #CuraDigna i que coneguis els serveis que oferim. Triant els nostres serveis dones suport a l’economia social i solidària!

Si vols conèixer més sobre el projecte “Prescrivim cura digna” i adherir-te a aquesta campanya ingressa a: https://curadigna.bcn.coop/adhesions/